Piri Reis Anaokulu
MERKEZ MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. PİRİREİS İLÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 3 GÖLCÜK / KOCAELİ
.

VİZYON

Okulumuzda tüm çalışanların işbirliği ve dayanışma ruhu içinde, öğrencilerin sevgi ortamında geleceğe güvenle baktığı üstün başarılarla dolu olan geçmişine yakışır bir şekilde, öğrencilerin ve velilerin en çok tercih ettikleri, sportif ve kültürel faaliyetlerin en üst düzeyde yürütüldüğü okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi ATATÜRK ilkelerine bağlı, toplumla barışık milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek. Eğitim ve öğretim alanında teknolojik gelişmelerden en iyi şekilde yararlanarak; öğrencilerimizi en üst seviyede bilgi ve becerilerle donanım hale getirerek KOCAELİ’ nin en başarılı okulları arasında yerini almasını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08.00 16.00

KALORİFERLİ

Okulumuzda Servis Hizmeti Bulunmamaktadır

Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı 18 kilometredir.

MERKEZ

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI